رضاپور اظهار داشت: مددجويان نيازمندترين قشر جامعه هستند که نسبت به افراد ديگر بايد از آنها حمايت کرده تا به زندگي اجتماعي بازگردند.
وي همچنين از همراهي و همدلي مسئولان ندامتگاه مرکزي قزوين قدرداني کرد و گفت: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آمادگي کامل براي همکاري در حوزههاي آموزشي و برگزاري تورهاي يک روزه قزوين گردي و... را دارد و اميدواريم با اين ارتباط بتوانيم به نتايج خوبي براي دست يابيم.
فتحي رئيس ندامتگاه مرکزي قزوين نيز با اشاره به برنامههاي اين مجموعه افزود: در اين ندامتگاه سعي بر اين است تا با شناسايي روحيات مددجويان و ترغيب و ايجاد انگيزه براي شرکت در کلاسهاي آموزشي فرصتهاي آنها را به بهترين روش پر کنيم.
رئيس ندامتگاه مرکزي قزوين اظهار داشت: چگونگي ارائه مطالب آموزشي، زمان آموزش، پايان دوره و اينکه در بيرون از ندامتگاه چه اتفاقي خواهد افتاد از دغذغههايي است که اميدواريم با فراهم کردن زمينههاي مناسب انگيزشي براي آموزش، اهداي گواهي پايان دوره و ايجاد بازار فروش محصولات بتوانيم به اين قشر آسيب پذير کمک کنيم.
حميد رضا قاسمي معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان قزوين نيز در ادامه به آغاز فعاليتهاي آموزشي در ندامتگاه استان پرداخت و گفت: آموزش صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان در سال 83 آغاز شد و استان قزوين جزو اولين استانهاي برگزار کننده اين برنامه آموزشي در کشور بود که طي نظر سنجي ميزان علاقه افراد به رشتههاي مختلف صنايع دستي و هنرهاي سنتي بررسي شد. در اين بررسي رشتههايي که سطح اشتغال و ميزان درآمد زايي بالايي داشتند مورد استقبال قرار گرفت.
برگزاري تور يک روزه قزوين گردي براي مددجويان، اختصاص غرفه فروش محصولات در بازارچه صنايع دستي، اعطاي گواهي نامه پايان دوره به مددجو، ساماندهي آموزش بند نسوان، استاندارد سازي آموزش از برنامههاي مصوب در اين نشست بود./106
انتهای پیام/